Om

reidarsmat.no

Reidarsmat leverer catering for alle anledninger til bedrifter og private kunder i Oslo regionen. Vi har kjøkken på Abildsø og ønsker alle nye og etablerte kunder velkommen til å ta kontakt. Vi leverer et komplett menytilbud, se våre tilbud under menyer.


Vi lager mat med fokus på smak og kvalitet, vi elsker gode råvarer og distinkte smaker. Vi leverer maten ferdig på din dør, eller vi blir med inn for å fullføre selskapet fra ditt kjøkken. Vi kan også skaffe servitører og eventuelt andre tjenester du trenger til ditt arrangement. Vi skreddersyr gjerne et tilbud til deg om ønskelig.


Alle priser er inkludert mva. Priser gjelder ved bestilling av minimum 10 kuverter.


Det beregnes et tillegg i prisen for utkjøring av leveransen. Tillegget er avhengig av avstand fra kjøkken til leveringssted, og ligger typisk på kr. 150,- for en levering til Oslo sentrum. Om det er aktuelt med retur av kasser, fat o.l kan vi hente mot det samme tillegget, eller kunden kan selv levere på vårt kjøkken på Abildsø gård, Enebakkveien 210, Oslo.


Kokk på stedet koster kr. 500,- pr. time.

Servitør koster kr. 400,- pr. time.


Våre menypriser inkluderer leveranse av rettene på fat. Om ikke annet er avtalt leverer vi på engangsfat. Vi kan også levere på porselen og serveringsfat om ønskelig. Kunden er ansvarlig for retur utstyr og varmekasser innen 5 dager til vårt kjøkken, eller må gjøre avtale om at vi henter returen.


Vi kan leie ut servise og dekketøy til ditt arrangement.

Servise, glass og bestikk til våre festmiddager koster kr. 100,- pr. kuvert.

Servise, glass og bestikk til våre tapaser og buffeter koster 50,- pr. kuvert.


Øvrige tjenester prises etter avtale.


Betaling skal skje ved levering over vipps eller med kontanter, og avtales før levering. Firmakunder faktureres etter avtale.


Forskudd kan kreves ved større arrangementer.


Bestillinger må gjøres minimum  4 virkedager før arrangementet. Etter denne fristen vil vi gjerne prøve å hjelpe deg, men vil dessverre da kanskje ikke kunne levere alle våre menyer eller vi vil kanskje være bortbestilt.


Ta gjerne kontakt for et komplett tilbud på ditt arrangement.